Kertun herkullinen hampparibuffetti lauantaisin ja sunnuntaisin Hampurilaisbuffet tauolla toistaiseksi.

Meheviä pihvejä, tuoreita kasviksia, ranskalaisia, sipulirenkaita ja lukuisia muita tilpehöörejä. Kertun hampparibuffassa nälkä lähtee itse kasaamallasi purilaisella – niin monella kuin jaksat syödä

Jano sammuu buffetin hintaan sisältyvällä limulla ja ruoan jälkeen virkistää kupillinen kahvia tai teetä. Tiskillä tilausta voi kätevästi täydentää vaikkapa tuopillisella huurteista olutta.

Jos hampurilainen ei ole juttusi, voit tilata annoksesi myös listaltamme – keittiömme palvelee normaalisti koko buffetin ajan. Suosittelemme pöytävarausta, sillä kortteliravintolassa riittää viikonloppuisin kuhinaa!

Varaa pöytä kätevästi netissä

Kertun hampurilaisbuffet lauantaisin & sunnuntaisin kello 12-17 hintaan 14,80 € (sis. buffet, limut, kahvi & tee).

Tee varaus

Mikä Kerttu?

Kerttu on kortteliravintola. Tule yksin, tule ryhmässä, tule syömään, tule juomaan, tule pelaamaan, tule kuuntelemaan musiikkia. Meillä hymyillään. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Leppoisa tunnelma näkyy myös listallamme. Keittiössämme valmistetaan kohtuuhintaista ja kotoisaa ruokaa niin seka- kuin kasvisyöjille. Juomavalikoimammekin on huokean mutkaton. Jutustelu sujuu mainion musiikin tahdissa. Volyymi on aina sopiva.

Ruokalista