Rantakertun hampparibuffetti lauantaisin.

Runsaasta noutopöydästä löytyvät täytteet kaikkiin hampurilaismakuihin – ja jälkkäriä päälle. Rantakertun hampparibuffasta kävelee kylläisenä ulos niin vannoutunut kasvissyöjä kuin pekonin ja pihvin ystävä.

Janosta ei tarvitse kärsiä, sillä hanalimu sisältyy buffetin hintaan. Baarista voi tietenkin hakea vähän vahvempaakin juomaa. Kun maha on täynnä hampparia, nautitaan vielä jälkkärit ja juodaan piristävä kupponen kahvia tai teetä.

Tiedämme, että hampurilaisen rinnalle tai sen sijaan tekee joskus mieli muutakin. Keittiömme palvelee normaalisti koko buffetin ajan, joten voit tilata annoksen myös listaltamme. Pöytävaraus on ehdottoman suositeltava, sillä jokirannan paras buffa houkuttelee paikalle väkeä sankoin joukoin!

Tee varaus

Varaa pöytä kätevästi netissä

Rantakertun hampurilaisbuffet on palannut! 

Lauantaisin kello 12-16 hintaan 17,80 € (sis. buffet, limut, kahvi & tee).

1-4 -vuotiaat syövät ilmaiseksi (ruokailevan aikuisen

seurassa) ja 5-10 -vuotiaille hinta on 10€. Rajaton

limuhana kuuluu hintaan.

Tee varaus

Mikä RantaKerttu?

RantaKerttu on Aurajokirannan leppoisin kortteliravintola (jos leppoisuutta vain voisi mitata). Ravintola on viihtynyt joentörmässä vuodesta 2011 ja kavereitakin on kertynyt.

Kun tulet meille kylään, sinulle laitetaan jotain tosi hyvää. RantaKertusta löytyy myös viihtyisän elegantti sauna ja tietenkin oma pyykkitupa. Tervetuloa!

Ruokalista